HOME Posters

Posters

Bloei, 1/4. Uit de serie ‘Made in China’
Bloei, 3/4. Uit de serie ‘Made in China’

Theater, 1/3
Uiteraard is al mijn originele werk te koop en zoals u uiteraard weet, gaat er niets boven het origineel. Ik nodig u dan ook van harte uit om mijn website uitgebreid te bekijken en/of mijn atelier te bezoeken.
Bent u geïnteresseerd in een bepaald werk of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met me op per e-mail carienengelhard@gmail.com of per telefoon 06 16 13 60 11.

De posters

Voor díe belangstellenden, die op zoek zijn naar een goedkoper alternatief en/of mijn werk graag op een ander formaat willen, is er nu ook de mogelijkheid om posters te bestellen op A2, A1 en A0 formaat.
Ziet u een werk – ongeacht de werkelijke grootte – op de website, waarvan u graag een poster wilt hebben, of wilt u mijn atelier bezoeken om nog meer keus te hebben, neem dan contact met me op per e-mail carienengelhard@gmail.com of per telefoon 06 16 13 60 11.
De werkelijke grootte van het werk doet niet ter zake voor een poster, omdat van het door u uitgekozen werk een professionele foto wordt gemaakt, die vervolgens door een ontwerper omgezet wordt in een digitaal bestand met een hoge resolutie, benodigd om een kwaliteitsprint te kunnen laten maken.

Behalve het werk op mijn website en in het atelier, zal ik ook af en toe digitaal bewerkte kunst aanbieden, die speciaal wordt gemaakt voor mijn posterwinkel. Deze digitale kunstposters worden op ook mijn website geplaatst en aangekondigd op de sociale media.

De prints

Alle posters worden door een drukker geprint op een hoge resolutieprinter om kwaliteit van scherpte, diepte en kleuren te kunnen garanderen.
Posters worden geprint op 135 grams posterpapier en niet gelamineerd, omdat dit beter past bij mijn werk.
Ieder werk heeft een maximale oplage van 15 prints.
Iedere print wordt genummerd en gesigneerd.

Hiernaast ziet u een paar voorbeelden van posters, die gemaakt zijn van mijn werk. Door te klikken op de afbeelding, krijgt u een groter formaat te zien.

N.B. Houd er rekening mee dat de kwaliteit van de foto’s gebruikt op de website van zeer lage kwaliteit en de laagste resolutie zijn, om te voorkomen dat de website traag wordt. De kwaliteit van de foto’s gebruikt voor de posters is aanzienlijk beter en in een aanzienlijk hogere resolutie, benodigd voor een kwaliteitsprinter.

Prijzen en formaten

A2 poster = 420 x 594 mm.
Inclusief koker en verzending
€ 40

A1 poster = 594 x 841 mm.
Inclusief koker en verzending
€ 60

A0 poster = 841 x 1189 mm.
Inclusief koker en verzending
€ 80