HOME Natuurlijk getekend

Natuurlijk getekend 2 x per jaar een uitgave voor verzamelaars en liefhebbers van mijn werk. Beperkte oplage

envelop Natuurlijk Getekend van beeldend kunstenaar Carien Engelhard

‘Natuurlijk getekend’

Natuurlijk getekend is een kaartenserie van 5 kaarten waarop tekeningen te zien zijn rondom een wisselend thema. De inspiratiebronnen voor mijn werk komen voornamelijk voort uit waarnemingen in de natuur, vandaar ook de titel voor deze serie. Mijn inspiratiebron kan een enkel blad met een slagschaduw zijn, een plant, boom of struik, een wortelkluit, sporen in de modder, waterstromen, weerspiegelingen, of schaduwvormen. De vormen, het lijnenspel, schaduw, licht, diepte en de (kleinste) details fascineren mij en zetten aan tot tekenen.
Ik begin met het maken van kleine schetsen om grip te krijgen op het onderwerp en het karakter daarvan. Dit wordt gevolgd door het maken van grote(re) tekeningen. Meestal beperk ik mij tot zwart en wit en alle nuances daar tussenin.

Special en Limited Edition

Tweemaal per jaar verschijnt er een nieuwe editie ‘Natuurlijk getekend’ in beperkte oplage. De oplage is beperkt tot 35 exemplaren. De eerste kaart in een serie betreft altijd informatie over de bron die mij geïnspireerd heeft tot het maken van nieuwe series, gevolgd door 4 kaarten met afbeeldingen van het werk.
Het formaat van de kaarten is A5, gedrukt op 300 grams hoge kwaliteit Biotop karton, gebundeld in een mooie bruine, genummerde en gesigneerde envelop met Chinese sluiting.

‘Natuurlijk getekend’ 1: De Acanthus

Acanthus 1
Acanthus 2
Acanthus 3
Acanthus 4
Acanthus 5

Verkoop ‘Natuurlijk getekend’

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in mijn werk is het mogelijk om een abonnement te nemen op de serie ‘Natuurlijk getekend’ voor € 40 per jaar, per jaar te voldoen. Abonnementhouders ontvangen behalve 2 x per jaar een nieuwe Special Edition, óók een uitnodiging om jaarlijks in november mijn speciaal voor hen georganiseerde Open Atelier te bezoeken, waar werk aangekocht kan worden met 25% korting. Deze korting geldt nadrukkelijk alleen voor abonnementhouders van ‘Natuurlijk Getekend’ als blijk van waardering voor hun betrokkenheid en interesse in mijn werk.
 
Losse verkoop van een serie kaarten in genummerde en gesigneerde envelop bedraagt € 25 per set.
Wilt u de kaartenserie laten inlijsten, dan kan ik dit voor u verzorgen. Prijs hangt uiteraard af van het type en het formaat van de door u gewenste lijst. Kosten zijn meestal rond de 100 euro, inclusief thuisbezorging.